Bestanden uploaden in een handomdraai 

Eenvoudig en snel!

 

Heb je je gewenste product geselecteerd en samengesteld? Dan is het nu tijd om je ontwerpen toe te voegen in de Deprinter Upload. Volg deze eenvoudige stappen:

Stap 1: Bij de derde stap van het bestelproces, selecteer je “Bestand uploaden”. De Deprinter Upload opent automatisch.

Stap 2: Sleep je bestanden in het venster of klik op de groene knop “Bestanden uploaden” om ze toe te voegen.

Stap 3: Je bestanden worden nu geladen in het venster.

Let op: Onze uploader gebruikt lage resolutie afbeeldingen die niet geschikt zijn als kleurproef.

Wil je de oplage per bestand wijzigen? Dit kun je eenvoudig doen door het getal naast het bestand aan te passen.

Heb je een dubbelzijdig product? Sleep dan je geüploade bestanden naar de vakken ‘voorkant’ en ‘achterkant’. Als je één bestand hebt voor zowel de voor- als achterzijde, sleep het dan naar beide zijdes zodat je het niet twee keer hoeft te uploaden. Zorg ervoor dat een dubbelzijdig bestand altijd leesbaar (rechtop) wordt geüpload, zodat de voor- en achterkant correct op elkaar komen.

Bij asymmetrisch contourgesneden bestanden, houd er rekening mee dat de achterzijde gespiegeld is (met uitzondering van tekst). Een cutcontour aan de achterzijde is niet nodig.

Verschijnt er een oranje of rood uitroepteken? Dan is er mogelijk iets niet in orde met je bestanden. Klik op het icoontje en er verschijnt een pop-up met uitleg. Hier zijn de meest voorkomende foutmeldingen:

 • ‘Formaat van geüploade bestand komt niet overeen met benodigde formaat’: Onderaan het scherm wordt het benodigde formaat weergegeven. Vergelijk dit met het bestandsformaat van je geüploade bestand.
 • ‘Er is een probleem met het cutcontour in het bestand’: Zorg ervoor dat je bij de afwerking ‘contoursnijden’ de snijlijn hebt aangegeven met de steunkleur ‘Cutcontour’. Lees hier meer over het aanmaken van een cutcontour.

Heb je alles gecontroleerd en akkoord bevonden? Klik dan op ‘Ik ben klaar’ en je keert automatisch terug naar je winkelmandje. Bij de ‘status’ verschijnt nu de melding ‘Uploaden voltooid’. Nu kun je je bestelling afronden op Deprinter.nl.

Wil je je bestanden wijzigen? Tijdens het bestelproces kun je altijd teruggaan naar de stap ‘Bestand uploaden’ om de Deprinter Upload opnieuw te openen. Hier kun je bestanden verwijderen en/of nieuwe bestanden toevoegen. Let op: Na het bevestigen van je bestelling is wijzigen niet meer mogelijk.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag

  .

  Laat Deprinter je ontwerppaniek oplossen

   

  Bij Deprinter begrijpen we dat niet iedereen zich even comfortabel voelt bij het ontwerpen van hun eigen materialen. Geen zorgen, we staan klaar om te helpen! Ons deskundige team is er om je te begeleiden en ondersteunen bij het creëren van een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu inspiratie nodig hebt, specifieke ideeën wilt bespreken of gewoon een helpende hand zoekt, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Samen kunnen we iets geweldigs creëren zonder dat je je overweldigd hoeft te voelen. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen bijstaan in het ontwerpproces.

   

  De printer van GeensGraphics

  Waarom je voor ons zou willen kiezen

  Als vormgevers doen we dat met plezier, maar bovenal helpen we anderen daar graag bij. Je kunt vertrouwen op meer dan 25 jaar aan vak- en productkennis. Samen zorgen we ervoor dat het juiste ontwerp op het juiste product terechtkomt. Voor ons is dit niet alleen goed karma, het zorgt er ook voor dat we een blije en tevreden klant hebben kunnen helpen.

  Het maken van de juiste keuze en het behalen van een goed resultaat vereist aandacht en zorg. Laat ons jou helpen om zonder kopzorgen tot het beste resultaat te komen. Bespreek jouw idee met ons, zodat we jou kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat je het mooiste resultaat verkrijgt. Vertrouw op ons om je door elke stap van het proces te begeleiden.

  Als je zekerheid wilt, controleren we het graag voor je. Op die manier voorkomen we onverwachte resultaten en fouten in het ontwerp. Hoewel we ons uiterste best doen om alles vlekkeloos te laten verlopen, kan er altijd iets misgaan. In dat geval staan we natuurlijk klaar om het op te lossen. We streven naar langdurige klantenrelaties en hechten veel waarde aan een mooie vormgeving en creatieve concepten.