Opmaaktips

Ontwerpen

Waarom zou ik mijn ontwerp door jullie laten maken?

Ons team bestaat uit ervaren professionals die diepgaand begrip hebben van designprincipes en trends. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke ontwerp perfect past bij hun behoeften en verwachtingen. Bovendien bespaart het gebruik van onze diensten u tijd en moeite die u kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf.

Kan ik niet gewoon een sjabloon gebruiken voor mijn ontwerp?

Sjablonen kunnen zeker nuttig zijn, maar ze bieden vaak geen unieke of gepersonaliseerde uitstraling voor uw merk. Door ons uw ontwerp te laten maken, zorgen we ervoor dat het uniek is voor uw merk en dat het opvalt tussen de concurrentie.

Voor 24 en 48-uurs levering is deze optie er helaas niet. Waarom? Deze bestellingen produceren we zo snel mogelijk om jou de korte levertijd te kunnen garanderen.

Je bestelling annuleren doe je zo: ga naar de tab ‘bestellingen’ links in je account en open de bestelling die je wilt annuleren. Klik vervolgens op de blauwe knop ‘optiemenu’ en ga naar ‘bestelling annuleren’. Daar kun jij je bestelling kosteloos annuleren. Kun je de knop niet aanklikken? Dan is annuleren helaas niet meer mogelijk.

Is het het geld waard om jullie mijn ontwerp te laten maken?

Absoluut! Een goed ontwerp is een investering in uw merk. Het helpt niet alleen om een positieve eerste indruk te maken bij uw klanten, maar het draagt ook bij aan de algehele perceptie en reputatie van uw merk. Door ons uw ontwerp te laten maken, kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat zijn waarde op de lange termijn zal bewijzen.

Wat als ik niet tevreden ben met het ontwerp?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als u niet helemaal tevreden bent met het ontwerp, zullen we graag met u samenwerken om eventuele aanpassingen door te voeren totdat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elk ontwerp dat we maken een positieve impact heeft op uw merk en bedrijf.

Waarom is een goed ontwerp zo belangrijk voor het eindresultaat van mijn product?

Een goed ontwerp is cruciaal omdat het de eerste indruk is die klanten van uw product krijgen. Het draagt bij aan hoe uw merk wordt waargenomen en kan het verschil maken tussen of een klant uw product kiest of dat van een concurrent. Een goed ontwerp draagt ook bij aan de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van een product. Door ervoor te zorgen dat uw product er goed uitziet en goed werkt, kunt u de tevredenheid en loyaliteit van uw klanten verhogen. Bij ons draait alles om aandacht voor detail en kwaliteit, en we streven ernaar om met elk ontwerp een perfect eindresultaat te bereiken.

DePrinter

Wat is De Printer?

De Printer is een onderdeel van het grafisch designbureau Geensgraphics. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we een geavanceerd online bestelplatform ontwikkeld. Met ‘Deprinter’, onze gebruiksvriendelijke online tool, kunnen onze klanten hun producten voorzien van een werkelijk indrukwekkend design. Of je nu een ervaren ontwerper bent of geen grafische achtergrond hebt, onze tool biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige en intuïtieve manier je eigen ontwerpen te maken.

Echter, waarom zou je voor ons moeten kiezen om het ontwerp te laten maken? Hier komt ons verkoopsargument om de hoek kijken. Bij Geensgraphics hebben we een team van getalenteerde en ervaren grafisch ontwerpers die klaarstaan om je te helpen bij het creëren van een uniek en professioneel ontwerp. Met onze expertise en creativiteit kunnen we jouw ideeën omzetten in een verbluffend ontwerp dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Of je nu een logo, een brochure, visitekaartjes of andere promotionele materialen nodig hebt, onze ontwerpers zullen hun vaardigheden en kennis inzetten om een ontwerp te creëren dat de aandacht trekt en indruk maakt op je doelgroep. We begrijpen het belang van een krachtig visueel imago en streven ernaar om jouw merk of project naar een hoger niveau te tillen met een professioneel ontwerp dat de juiste boodschap communiceert.

Dus, als je op zoek bent naar een ontwerp dat echt opvalt en impact maakt, vertrouw dan op het expertise van ons team bij Geensgraphics. We staan klaar om jouw visie tot leven te brengen en je te helpen om je grafische doelen te bereiken. Kies voor ons en ervaar de voordelen van samenwerken met ervaren grafische ontwerpers die streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elk project.

Wie zijn jullie?

We zijn een team van 3 gedreven vormgevers. Onze missie? De wereld elke dag een beetje mooier maken. Met een mooi ontwerp of een glimlach van een tevreden klant.

Kan iemand mij helpen?

Om je te helpen, daar zijn we hier voor. We begrijpen dat een mooi beeld op het juiste product, onze kennis en expertise vraagt. Je kan ons op allerlei manieren contacteren. Aarzel niet want we helpen graag. Dat is ons vak!

Doe Het Zelvers

Welke software zou ik moeten gebruiken voor het opmaken van mijn bestanden voor een optimale kwaliteit en productieresultaten?

Voor het beste resultaat is het belangrijk om uw bestanden goed op te maken met betrouwbare ontwerpprogramma’s. Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zijn standaard in de grafische wereld, hoewel ze niet gratis zijn. Een zeer goede optie is Adobe Express je kan deze gratis gebruiken om de nodige basis bewerkingen te doen. En wil je dat ietsje meer dan kan je met een premium abonnement kiezen voor extra opties en beelden. Zeker de moeite!

Welke software zou ik moeten gebruiken voor het opmaken van mijn bestanden voor een optimale kwaliteit en productieresultaten?

Voor het beste resultaat is het belangrijk om uw bestanden goed op te maken met betrouwbare ontwerpprogramma’s. Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zijn standaard in de grafische wereld, hoewel ze niet gratis zijn. Een zeer goede optie is https://express.adobe.com/

Wat zijn de aanbevolen richtlijnen voor het aanleveren van mijn bestanden om een optimaal printresultaat te garanderen?
 • Lever bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel in JPG of PNG.
 • TIF, PSD, PSB, AI of EPS bestanden zijn niet acceptabel en moeten omgezet worden.
 • Lever PDF’s aan met een ingesloten kleurprofiel als je een JPG of PNG bestand met kleurprofiel gebruikt.
 • Pas de schaal van je bestand aan als je tegen de restricties aanloopt van de maximale paginagrootte (508 cm).
 • Downsampling bij het opslaan van de PDF is af te raden als het bestand op schaal wordt gemaakt.
 • Pas zip-compressie toe om kwaliteitsverlies te voorkomen.
 • Bij bijna alle DePrinter-afwerkingen is 1 cm afloop per zijde nodig.
 • Houd altijd 1 cm aan als veilige marge binnen het afgewerkte formaat bij producten die schoon- of contourgesneden worden.
 • Lever je bestanden aan zónder snijtekens, behalve bij plano drukvellen.
 • Voer geen bewerkingen uit in Acrobat, doe dit altijd in de opmaaksoftware zelf.
 • Lever geen bestand aan waar meerdere contouren in verwerkt zijn, tenzij je specifieke producten bestelt.
 • Lever geen versleutelde PDF-bestanden aan.
 • Lever bij brochures losse pagina’s (multipage PDF) aan.
 • Gebruik in je bestanden maximaal 30.000 pixels per zijde.
 • Gebruik maximaal 2 GB aangegeven bij afbeeldingsgrootte in Photoshop.
Kan ik gewoon een foto van internet gebruiken voor mijn ontwerp? Antwoord: Het gebruik van een foto van het internet voor uw ontwerp kan

Het gebruik van een foto van het internet voor uw ontwerp kan mogelijk zijn, maar er zijn een aantal belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden:

 1. Verhoudingen: De verhoudingen van de foto moeten passen bij het formaat van uw ontwerp. Als de verhoudingen niet kloppen, kan de foto vervormd raken wanneer deze wordt aangepast aan uw ontwerp.

 2. Resolutie: De resolutie van de foto moet voldoende hoog zijn om een goed eindresultaat te garanderen. Lage resolutie afbeeldingen kunnen er wazig of pixelig uitzien wanneer ze worden afgedrukt.

 3. Copyrights: Het is van cruciaal belang dat u de auteursrechten van de foto respecteert. Als de foto auteursrechtelijk beschermd is, moet u toestemming hebben van de eigenaar van de foto om deze te gebruiken.

 4. Snijlijnen: Als u een foto van het internet gebruikt, zorg er dan voor dat u geen snijlijnen nodig heeft. Foto’s van het internet hebben over het algemeen geen snijlijnen.

 5. Witprint: Foto’s van het internet zijn over het algemeen niet geschikt voor witprint. Dit komt omdat witprint specifieke bestandsvoorbereidingen en -formaten vereist.

Zorg ervoor dat u deze factoren in acht neemt om problemen te voorkomen en een optimaal eindresultaat te garanderen.

Bestellen en door ons een bestand laten toevoegen.

Hoeveel kost het om een ontwerp te laten uitwerken?

De kosten voor het uitwerken van een ontwerp kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, de tijd die het kost om het te maken en de specifieke behoeften van de klant. Het is altijd het beste om vooraf een offerte aan te vragen zodat u een duidelijk overzicht heeft van de verwachte kosten. Bij onze dienst streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardige ontwerpen te leveren tegen concurrerende prijzen.

Ik ben niet tevreden met het ontwerp, kan ik mijn geld terug krijgen?

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over ons terugbetalingsbeleid. Het is belangrijk om te vermelden dat onze diensten worden gefactureerd op basis van de tijd en expertise die in het project worden gestoken, en niet noodzakelijkerwijs voor het uiteindelijke ontwerp zelf. Dit betekent dat als een ontwerp niet aan uw verwachtingen voldoet, we meer dan bereid zijn om het te herzien en aan te passen tot het aan uw tevredenheid voldoet. Echter, een volledige terugbetaling van de reeds gepresteerde uren is niet mogelijk, omdat dit de tijd en inspanning die reeds in het project is geïnvesteerd, niet weerspiegelt. We streven altijd naar tevredenheid van onze klanten en zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitswerk.

De beste resolutie voor het beste resultaat

De beste resolutie voor het beste resultaat

Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg er daarom voor dat je bestanden goed zijn opgemaakt. Maak tijdens de opmaak van jouw PDF-bestand een inschatting welke resolutie geschikt is voor de toepassing. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print. Lever echter geen onnodig grote bestanden aan.

Lees meer
Je ontwerp toevoegen aan je bestelling.

Je ontwerp toevoegen aan je bestelling.

Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg er daarom voor dat je bestanden goed zijn opgemaakt. Maak tijdens de opmaak van jouw PDF-bestand een inschatting welke resolutie geschikt is voor de toepassing. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print. Lever echter geen onnodig grote bestanden aan.

Lees meer
Opmaken van bestanden met witprint

Opmaken van bestanden met witprint

Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg er daarom voor dat je bestanden goed zijn opgemaakt. Maak tijdens de opmaak van jouw PDF-bestand een inschatting welke resolutie geschikt is voor de toepassing. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print. Lever echter geen onnodig grote bestanden aan.

Lees meer
Zorg voor een goede afloop, van 1cm.

Zorg voor een goede afloop, van 1cm.

Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg er daarom voor dat je bestanden goed zijn opgemaakt. Maak tijdens de opmaak van jouw PDF-bestand een inschatting welke resolutie geschikt is voor de toepassing. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print. Lever echter geen onnodig grote bestanden aan.

Lees meer
Hoe maak je een cutcontour in 3 stappen

Hoe maak je een cutcontour in 3 stappen

Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg er daarom voor dat je bestanden goed zijn opgemaakt. Maak tijdens de opmaak van jouw PDF-bestand een inschatting welke resolutie geschikt is voor de toepassing. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print. Lever echter geen onnodig grote bestanden aan.

Lees meer
Bestanden opmaken

Bestanden opmaken

Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg er daarom voor dat je bestanden goed zijn opgemaakt. Maak tijdens de opmaak van jouw PDF-bestand een inschatting welke resolutie geschikt is voor de toepassing. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print. Lever echter geen onnodig grote bestanden aan.

Lees meer

De printer van GeensGraphics

Waarom je voor ons zou willen kiezen

Als vormgevers doen we dat met plezier, maar bovenal helpen we anderen daar graag bij. Je kunt vertrouwen op meer dan 25 jaar aan vak- en productkennis. Samen zorgen we ervoor dat het juiste ontwerp op het juiste product terechtkomt. Voor ons is dit niet alleen goed karma, het zorgt er ook voor dat we een blije en tevreden klant hebben kunnen helpen.

Het maken van de juiste keuze en het behalen van een goed resultaat vereist aandacht en zorg. Laat ons jou helpen om zonder kopzorgen tot het beste resultaat te komen. Bespreek jouw idee met ons, zodat we jou kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat je het mooiste resultaat verkrijgt. Vertrouw op ons om je door elke stap van het proces te begeleiden.

Als je zekerheid wilt, controleren we het graag voor je. Op die manier voorkomen we onverwachte resultaten en fouten in het ontwerp. Hoewel we ons uiterste best doen om alles vlekkeloos te laten verlopen, kan er altijd iets misgaan. In dat geval staan we natuurlijk klaar om het op te lossen. We streven naar langdurige klantenrelaties en hechten veel waarde aan een mooie vormgeving en creatieve concepten.