Over ons

De Printer.

De Printer is het online platform van GeensGraphics. We willen op deze manier de mogelijkheden voor onze klanten duidelijker maken. We willen ook op deze manier onze klanten beter helpen in hun digitale wensen. Jij of wij maken een ontwerp, dat zet je dan op je gewenste product dat je kan laten leveren waar je wenst. Heb je later hetzelfde nog eens nodig dan kan je dat gewoon opnieuw bestellen. Zonder veel moeite en zonder een hoop heen en weer rijden.

Worker checking the quality of the foil stamping at the manufacturing
Worker checking the quality of the foil stamping at the manufacturing

Geensgraphics

Geensgraphics is een grafisch bureau uit Tremelo, actief sinds 1998. We bestaan uit een team van drie gedreven vormgevers. Elke hebben we onze sterktes en vullen we elkaar aan. Zo kunnen we voor onze klanten de meest onmogelijke wensen waarmaken. En dat doen we graag de uitdagingen. De ‘out of the box’ dingen. Wilt u ook graag iets anders maar weet u niet goed hoe? Daar helpen wij dus heel graag mee.

De printer van GeensGraphics

Waarom je voor ons zou willen kiezen

Als vormgevers doen we dat met plezier, maar bovenal helpen we anderen daar graag bij. Je kunt vertrouwen op meer dan 25 jaar aan vak- en productkennis. Samen zorgen we ervoor dat het juiste ontwerp op het juiste product terechtkomt. Voor ons is dit niet alleen goed karma, het zorgt er ook voor dat we een blije en tevreden klant hebben kunnen helpen.

Het maken van de juiste keuze en het behalen van een goed resultaat vereist aandacht en zorg. Laat ons jou helpen om zonder kopzorgen tot het beste resultaat te komen. Bespreek jouw idee met ons, zodat we jou kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat je het mooiste resultaat verkrijgt. Vertrouw op ons om je door elke stap van het proces te begeleiden.

Als je zekerheid wilt, controleren we het graag voor je. Op die manier voorkomen we onverwachte resultaten en fouten in het ontwerp. Hoewel we ons uiterste best doen om alles vlekkeloos te laten verlopen, kan er altijd iets misgaan. In dat geval staan we natuurlijk klaar om het op te lossen. We streven naar langdurige klantenrelaties en hechten veel waarde aan een mooie vormgeving en creatieve concepten.