Hoe kunnen we je helpen?

Opmaaktips

Alles over het opmaken en uploaden van bestanden

Contact

We staan voor je klaar op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Waar gaat je vraag over?

Bestellen

Hoe wordt de kostprijs samengesteld?

De kosten van onze producten worden bepaald door verschillende factoren, waaronder materiaalkosten en opstartkosten. Bij kleinere oplagen hebben deze kosten vaak een grotere invloed. Daarom adviseren wij vaak om grotere oplagen te bestellen, omdat de kosten dan worden verdeeld over meerdere producten. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen. Bij DePrinter streven we ernaar om kwaliteit te leveren tegen de meest voordelige prijs, zodat u altijd de beste waarde krijgt voor uw investering.

Kan ik een bestelling opnieuw plaatsen?

Ja, dat is ook nog eens heel eenvoudig! Neem even met ons contact op hiervoor en dan kunnen wij je helpen met de bestelling opnieuw in te zetten.

Wat is de aanlevertijd voor een bestelling?

Goed dat je het vraagt, op tijd zijn is belangrijk!/p>

Momenteel bepaald het systeem de beste en goedkoopste optie om te leveren.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je hebt een beperkte tijd om jouw order nog te annuleren. Annuleren is mogelijk totdat deze in productie is. Door ons sterk geautomatiseerd productieproces kan het zijn dat dit samen met andere orders snel wordt doorgestuurd naar onze productie. Je neemt dus best zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. 

Algemeen

Wat is DePrinter?

Deprinter is een onderdeel van het grafisch design bureau Geensgraphics. Om onze klanten beter te kunnen bedienen hebben wij een online bestel platform gemaakt. ‘Deprinter’ is een online tool om onze producten te voorzien van een beestig design. Dat kan met of zonder onze hulp.

Wie zijn jullie?

We zijn een team van 3 gedreven vormgevers. Onze missie? De wereld elke dag een beetje mooier maken. Met een mooi ontwerp of een glimlach van een tevreden klant.

Kan iemand mij helpen?

Om je te helpen, daar zijn we hier voor. We begrijpen dat een mooi beeld op het juiste product, onze kennis en expertise vraagt. Je kan ons op allerlei manieren contacteren. Aarzel niet want we helpen graag. Dat is ons vak! 

Bezorging

Er is niemand aanwezig op het moment van levering, wat gebeurt er met het pakket?

Iedere bezorgdienst fixt dit op een andere manier:

PostNL: De chauffeur probeert jouw pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, gaat je pakket direct naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Er volgt dus geen tweede bezorgpoging.

DHL: De chauffeur probeert jouw pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, komen ze de volgende werkdag weer bij jou langs met je pakket. Mocht ook de tweede bezorgpoging niet lukken, wordt jouw pakket afgeleverd bij de dichtsbijzijnde afhaalpunt.

ONB: Ook de chauffeur van ONB probeert jouw pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, komen ze de volgende werkdag weer bij jou langs met je pakket. In de meeste gevallen nemen ze contact met je op om samen met jou een oplossing te vinden.

Kan ik de bestelling op een beurs, evenement of bouwplaats laten bezorgen?

Ja, ONB Bezorgdienst levert op ieder gewenste locatie. Laat je bestelling bezorgen waar jij wilt, geen locatie is te gek!

Onze tip: geef voor ONB-zendingen de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon op locatie aan ons door via [email protected]

Hoe volg ik mijn bestelling?

Dat is easy peasy! Op het moment dat je bestelling is verzonden, ontvang je de verzendbevestiging in een e-mail. Daarmee volg jij eenvoudig de zending. Neem even contact op via whatsapp en dan geven we de juiste verzendinformatie aan je door.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Goed nieuws! Bij DePrinter kan je ook je bestelling ophalen in onze winkel op woensdag en vrijdag. We begrijpen dat het soms handiger is om je bestelling persoonlijk af te halen, en daarom bieden we deze optie aan. Op woensdag en vrijdag staan we klaar om je te verwelkomen en je bestelling gereed te maken. Zo kun je niet alleen genieten van onze kwaliteitsproducten, maar ook van onze persoonlijke service. Kom gerust langs en haal je bestelling op de door jou gewenste dag. We kijken ernaar uit je te ontmoeten in onze winkel te Tremelo!

Betalen

Welke betaalmethoden zijn mogelijk?

Bij DePrinter maken we gebruik van Mollie als betalingsprovider. We accepteren daarom diverse betaalmethoden om jouw aankoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder vind je de betaalopties die wij aanbieden:

iDEAL: Als je toegang hebt tot internetbankieren bij een van de Nederlandse banken, kun je iDEAL gebruiken voor een veilige en directe betaling.

Creditcard: We accepteren zowel Visa als Mastercard voor veilige en onmiddellijke verwerking.

Bancontact/Mister Cash: Voor onze Belgische klanten bieden we ook Bancontact/Mister Cash aan.

SOFORT Banking: Dit is een Europese betaalmethode waarmee je betalingen kunt doen zonder dat je extra accounts hoeft aan te maken.

Kies de betaalmethode die het beste bij je past tijdens het afrekenproces. Als je vragen hebt over onze betaalmethoden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice..

Ik ben niet tevreden, kan ik mijn geld terug krijgen?

Bij DePrinter produceren we op maat gemaakte producten die specifiek zijn afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Vanwege dit maatwerk is het standaard retourrecht niet van toepassing op onze producten. Dit betekent dat het normaal gesproken niet mogelijk is om bestellingen te retourneren.

Echter, mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan en je product beschadigd aankomen, dan streven we ernaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. In dergelijke gevallen zullen we een herstelbestelling voor je opstellen en opsturen om ervoor te zorgen dat je ontvangt wat je oorspronkelijk had besteld.

We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen, dus als je problemen ondervindt met een bestelling, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om je te helpen.

Staat je vraag er niet bij?

We staan voor je klaar op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

De printer van GeensGraphics

Waarom je voor ons zou willen kiezen

Als vormgevers doen we dat met plezier, maar bovenal helpen we anderen daar graag bij. Je kunt vertrouwen op meer dan 25 jaar aan vak- en productkennis. Samen zorgen we ervoor dat het juiste ontwerp op het juiste product terechtkomt. Voor ons is dit niet alleen goed karma, het zorgt er ook voor dat we een blije en tevreden klant hebben kunnen helpen.

Het maken van de juiste keuze en het behalen van een goed resultaat vereist aandacht en zorg. Laat ons jou helpen om zonder kopzorgen tot het beste resultaat te komen. Bespreek jouw idee met ons, zodat we jou kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat je het mooiste resultaat verkrijgt. Vertrouw op ons om je door elke stap van het proces te begeleiden.

Als je zekerheid wilt, controleren we het graag voor je. Op die manier voorkomen we onverwachte resultaten en fouten in het ontwerp. Hoewel we ons uiterste best doen om alles vlekkeloos te laten verlopen, kan er altijd iets misgaan. In dat geval staan we natuurlijk klaar om het op te lossen. We streven naar langdurige klantenrelaties en hechten veel waarde aan een mooie vormgeving en creatieve concepten.